Muziekles

Eef Afrikaanse Percussie
(Zuid-Holland)

Het accent van mijn lessen , workshops en optredens ligt altijd op de gezelligheid en genieten van wat je doet. Lees meer.

Ik heb in de jaren geleerd dat het niet gaat om een perfekt gespeeld ritme. Als de sfeer goed is en je kent je ritme is het OK. Wij mensen zijn ritme wezens (dag/nacht, hartslag, ademhaling, seizoenen enz) en in mijn lessen probeer ik de cursisten het ritme weer te laten ervaren. LUISTEREN ,VOELEN EN DOEN. Door allerlei verschillende Afrikaanse ritmes te spelen met andere maat gevoelens breng ik je in je ritmein. En voor de rest ............LEKKER MUZIEK MAKEN MET ELKAAR Ik heb een eigen muziekruimte waar we met ongeveer 25 personen kunnen spelen. Koffie en thee voor of na de les is aanwezig. tot............ vriendelijke groet Eef
Prijsindicatie

€ 10,-

Instrument

VocalJoe
Groesbeek (Gelderland)

Stemcoaching en zanglessen voor alle leeftijden. Lees meer.

We gebruiken onze stem elke dag. We praten met elkaar, fluisteren, geven presentaties, schrapen onze keel wel eens, neuriën, zingen en zelfs tijdens onze slaap produceren we vaak ongemerkt geluiden. Heb jij je ooit wel eens afgevraagd of je je stem wel goed gebruikt? Stuit je wel eens op stemproblemen zoals heesheid, astmatische klachten, pijn in de keel of merk je tijdens het zingen dat je juist die hoge noot niet haalt? Verschillende oorzaken kunnen hier ten grondslag liggen en samen gaan wij kijken naar het probleemgebied en de oplossing. Tijdens de lessen zullen we onze aandacht richten op je persoonlijke stemgebruik, ademhaling, klankkleur, volume en de belangrijkste basistechnieken die noodzakelijk zijn voor een goed stemgebruik. Ben jij een beginnende of gevorderde zanger/zangeres, gebruik je je stem regelmatig, ervaar je wel eens stemproblemen of ervaar je problemen met je ademhaling? Geef je stem wat extra aandacht en geef je op voor een eerste proefles!

Prijsindicatie

€ 30,- per les

Instrument

gerard van schaik
Leersum (Utrecht)

Trompet en bugel a/b/c/d niveau overige instrumenten t/m B Lees meer.

Jaarcursus les Trompet-sax-klein en groot koper Je krijgt dan wekelijks individueel 20 minuten les wilt u langer lessen: b.v. 30- 45 of 60 minuten vraag naar de mogelijkheden. tijdens de schoolvakanties is er geen les Kinderen tot 21 Jaar € 800 volwassenen € 986 Methodes: horen lezen spelen trompet alle delen Arban Methode alle delen Jazz - Pop - Funk ect. Improvisatie Thuisles ook mogelijk vanaf 2 personen max 15 kilometer rond Leersum Wilt u met een groep lessen (bijlessen) bel met Gerard

Video wordt niet weergegeven omdat cookies van derden niet geaccepteerd zijn;
Prijsindicatie

€ 40,-

Instrument

Scattando Kunstencentrum
Geertruidenberg (Noord-Brabant)

Scattando Kunstencentrum is een onafhankelijke muziekschool en centrum voor de kunsten en zet zich vooral in om iedereen de passie van muziek en cultuur bij te brengen, in de breedste zin van het woord, voor jong en oud! Lees meer.

Het Kunstencentrum werkt vanuit de gemeente Geertruidenberg, maar heeft inmiddels ook dependances in Engelen, gemeente Den Bosch, en Sleeuwijk, gemeente Werkendam. Er wordt in de meeste plaatsen nauw samengewerkt met diverse verenigingen en andere cultuuraanbidders. Daarnaast zijn we constant op zoek naar nieuwe samenwerkingen met muziekverenigingen en andere aanbieders van kunst en cultuur. Samen met Scattando Events zijn er diverse mogelijkheden voor leerlingen ontwikkeld zoals diverse musicalgroepen en een eigen poppodium om op te kunnen treden. Meer informatie en ons brede aanbod vind je op onze website via www.scattando.nl
Instrument

Cylimen Arts
Dordrecht (Zuid-Holland)

Drumles met Pim Bouwens - More Than Rhythm Lees meer.

Multi-instrumentalist, producer, componist Pim Bouwens heeft les gegeven in Nederland, Australië en Canada sinds 1992.


De lessen van Pim gaan, naast het opbouwen van een goede techniek, ook over hoe drums en percussie in de praktijk zijn in te passen in allerlei muzikale situaties (podium, studio, composities etc).

Meer informatie: www.pimbouwens.com  of bel: 078-7370150

Prijsindicatie

€ 35,- per uur

Instrument

Funky Sophie
Den Haag (Zuid-Holland)

Piano- en keyboardlessen op maat, van gediplomeerd docent, waarbij plezier centraal staat. Lees meer.

Muziek maken is samen je passie delen. Als artiest naar het publiek, als bandleden onder elkaar, of als docent naar een leerling. Het is geweldig om het plezier in piano- en keyboard spelen met anderen te delen. Met deze reden geeft Sophie al jaren les aan jong en oud. Haar lessen zijn divers en op maat. Denk aan:

- piano spelen met behulp van bladmuziek

- liedbegeleiding (akkoorden spelen en zelf erbij zingen)

- voor kinderen: het keyboard ontdekken d.m.v. een leuke lesmethode

- voorbereiding op je auditie aan het Conservatorium

Improvisatie en op gehoor spelen kunnen ook aan bod komen. Sophie luistert naar de wensen van de leerling en behandelt de stukken die jij graag zou willen spelen. Aan het eind van de cursus mag je een zelfgekozen nummer opnemen in haar thuisstudio. Twee keer per jaar wordt door de docent voor iedere leerling een rapport gemaakt, zodat de ouders/verzorgers een goede indruk krijgen van de ontwikkelingen van hun kind. Twijfel je? Neem dan contact op voor een gratis proefles.


Video wordt niet weergegeven omdat cookies van derden niet geaccepteerd zijn;
Prijsindicatie

€ 20,- per les

Instrument
 • Keyboard
 • Piano

jan barten muziekles
breda (Noord-Brabant)

Zowel piano-als gitaarles. Niet teveel noten lezen, wel het hele muzieksysteem begrijpen. Snel nummers spelen. Lees meer.

Het is de bedoeling om enthousiasme en plezier over te brengen op beginnende leerlingen.(leeftijden variëren van 6 tot 80 jaar) Niet met een hoop noten, zodat je alleen maar van papier kunt spelen, maar meer met een overzicht hoe muziek in elkaar zit en hoe je snel tot resultaten kunt komen. Je leert daarbij hoe je andere muzikanten en misschien zelfs je eigen zang kunt begeleiden. Het is daarbij mogelijk om in te spelen op de smaak van de leerling: Country, Blues, Soul, Rock, Pop, Salsa enz.... Tegelijkertijd wordt het hele muzieksysteem spelenderwijs behandeld. Akkoorden leren en noten benoemen, tot het spelen van melodieen, ritmes en zelfs al een aanzet tot soleren, alles komt voorbij Jan Barten is al meer dan 30 jaar aktief in de muziek en bouwde daarmee een brede muzikale kennis en interesse op. Hij speelde met diverse bands in verschillende stijlen: salsa, soul, blues, jazz-rock, pop enz...Hij schreef ook vaak de arrangementen van deze bands en leidde de repetities ervan. Een interessante periode was het leiden van de 12-koppige salsaband Grupo Cuba Libre, met onder meer Cubaanse muzikanten, die te horen zijn op een solo CD van Ibrahim Ferrer van de Buena Vista Social Club en een CD van de Afro Cuban All Stars. Op dit moment probeert hij deze ervaring en dit enthousiasme door te geven via gitaar-en pianolessen voor cursisten in de regio Breda.
Instrument

Guus van Beelen
Amsterdam (Noord-Holland)

Basgitaarles in Amsterdam Lees meer.

Ben jij op zoek naar basgitaarles in Amsterdam? Kijk snel op www.guusvanbeelen.nl en schrijf je in!

Guus van Beelen studeerde in 2011 af aan het Conservatorium van Amsterdam met een bachelor in Basgitaar Jazz en een Master in Composing for Film. Tegenwoordig speelt hij in diverse bands met verschillende stijlen als pop, rock, funk, blues, jazz, en singer-songwriter. Ook componeert hij solo werk voor basgitaar!

Naast het maken van muziek is Guus een erg betrokken basgitaar docent. Al ruim 10 jaar geeft hij op inspirerende wijze les op dit soms wat onterecht ondergewaardeerde instrument.

De nadruk van zijn lessen legt Guus op het vinden van een plezierige balans tussen speelplezier en zowel praktische als theoretische kennis. Vooral bij de meer gevorderde leerlingen staat de persoonlijke smaak en de ontwikkeling hiervan voorop.

Guus geeft les aan alle leeftijden en past zijn manier van lesgeven graag aan aan de behoeften van zijn leerlingen. Mede hierdoor geeft hij het beste les in privésfeer, maar ook heeft hij ervaring in het lesgeven van kleine groepen, alsmede het coachen van bandjes in samenspel, overdracht en smaakontwikkeling.

De lessen van Guus vinden uitsluitend plaats in Amsterdam. Voor meer info kijk snel op
Muziek Centrum Noord
Groningen (Groningen)

Muziek Centrum Noord Lees meer.

Gratis Proefles

Bij Muziek Centrum Noord in Groningen kan je verschillende muziekinstrumenten leren spelen. Je heb de keuze uit:
Celloles, Vioolles, Altvioolles, & Elektrische Vioolles, Gitaarles, & Elektrische Gitaarles, piano & keyboardles, blokfluitles & Saxofoonles, Drumles & Elektrische Drumles, zangles.& Musicalles & Theorieles

Bij de muziek staat er 1 ding centraal en dat is plezier hebben in het spelen van de muziek, die jijzelf graag wilt spelen. Aanvullend hierop geven wij je tips en uitleg over techniek, samenspel, sound, akkoorden, mooie melodieën en voor wie wil natuurlijk te gekke solo’s!

Welk instrument ga jij bespelen?

Prijsindicatie

€ 27,- per les

Instrument
 • Basgitaar
 • Blokfluit
 • Cello
 • Contrabas
 • Drums
 • Dwarsfluit
 • Elektrische gitaar
 • Fluit
 • Gitaar
 • Keyboard
 • Klarinet
 • Piano
 • Piccolo
 • Saxofoon
 • Trombone
 • Viool
 • Zang