Events

22 Sep
café de Beurs Geldermalsen: A Funky Friday Night with Hit the Roof!
Marktplein 14 in Geldermalsen (Gelderland) om 21:00 uur

A Funky Friday Night with Hit the Roof Lees meer.

A Tribute to Soul & Kazz door de 10 koppige band Hit teh Roof

Put on Your Dancin' Shoes.

06 Oct
Sweet 'n Sour @ De Cacaofabriek Helmond
Cacaokade 1 in Helmond (Noord-Brabant) om 21:00 uur

Sweet 'n Sour treedt op in De Cacaofabriek in Helmond Lees meer.

Krienouwa is een nieuwe muziekreeks waarin we elke maand twee bands met een connectie met Helmond - van geboren en getogen tot werkend in de stad - de gelegenheid geven om in onze popzaal hun muzikale kunsten te kunnen laten horen en zien.

Sweet 'n Sour is een eigenzinnige, energieke rock-coverband uit regio Eindhoven, maar zeker met een connectie met Helmond (werk). Door de opzwepende bas, pakkende riffs én een gouden strot van de frontvrouw laten ze menig publiek versteld staan. De muziek die ze maken, gaat van (hard)rock naar metal, glam- & bluesrock. Ze weten te verrassen met oude klassiekers en eigentijdse covers. Namen als AC/DC, Thin Lizzy, Wolfmother, Anneke van Giersbergen, Mötley Crüe, Weezer, Queen en Jimmy Hendrix geven een goede indruk van het geheel. In 2022 wisten zij bandwedstrijd 'The Night Before Kwalleballen' winnend af te sluiten en betraden zij als publiekswinnaar het podium van Kwalleballen. Sindsdien speelden ze op meerdere festivals in de regio Eindhoven.

De tweede band die vanavond speelt is The Zone Outs. The Zone Outs spelen een mix van disco, funk, soul & rock. "Play it loud, say it proud and feel the vibe of the one and only TZO", luidt hun slogan.

Programma & tickets

06 Oct
Nette Jongens in Paddy Murphy's Rotterdam
Rodezand 15 in Rotterdam (Zuid-Holland) om 21:30 uur

Feest mee in deze altijd gezellige kroeg Lees meer.

Nette Jongens zetten de boel weer op zijn kop in deze super gezellige tent! Kom je ook?