Muziekbedrijven

VONCKEN EVENTS, Event & Band Support
Eindhoven (Noord-Brabant)

Voncken Events, Event & Band Support is onstaan vanuit eigen muzikantenervaring, en biedt ondersteunende diensten voor bands en podia Lees meer.

Voncken Events, Event & Band Support ondersteunt, adviseert, organiseert en enthousiasmeert Voncken Events, Event & Band Support voor professionele ondersteuning van Bands en Live Events. Bandvervoer: Relaxed en in stijl met chauffeur annex stagehand/roadie naar je optreden en terug, in een verlengde (zwarte) VW transporter. Geen gedoe met huren, borg, wie is de BOB, Voncken Events lost 't op Hulp bij op-afbouw zodat jullie meer tijd hebben om je relaxed te kunnen voorbereiden, en na je optreden sneller met je aanhang / fans nog kunnen nagenieten. Het is tevens mogelijk dat wij jullie (of onze) backline al eerder opzetten en installeren, zodat je bij aankomst alleen jullie instrumenten hoeven in te pluggen voor de soundcheck. Hoef je bv niet al om 17.00 uur aanwezig te zijn voor je optreden wat pas om 22.30 begint. Backline verhuur: Volledige Backline beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Pearl Export, Peavey Classic 50 en Peavey Valveking 212, Full stack Fender Bassman 400 en een los 4x12 cabinet met schakelbare ohm instelling voor evt eigen tops. Ideaal voor podia waar meerdere bands optreden om een volledige backline te hebben staan; verkort ombouwtijd, spaart ruimte, en extra service aan bands die daarvoor niet zelf nog een bus hoeven te huren. Licht: LED licht installatie voor uitlichten van kleinschalige sfeeroptredens, tot buitenpodia. Verlichting ter ondersteuning van de act, sfeer en optimale beleving van elk evenement. Geluid: In samenwerking met BE SOUND, van klein tot groot, maar altijd een genot voor het oor. Stagemanagement: Voor een vlot lopend programma met professionele tijdbewaking voor evenement & artiesten Bandavonden: Voncken Events kan de volledige organisatie van bandavonden op zich nemen en faciliteren met behulp van bovenstaande diensten. Bands contracteren die het best passen bij uw evenement, licht, geluid, sfeer etc Maar ook uw eigen medewerkers en / of vrijwilligers begeleiden. Festival Support: Van op- tot afbouw, ondersteuning en advies in de concept ontwikkeling, organisatie, programmering betrekken en werven van vrijwilligers, taakverdeling etc etc Musicals: Ook voor (school)musicals verzorgen wij licht & geluid om er een onvergetelijke beleving van te maken. Overig: staat je gewenste dienst er niet bij? Vraag gerust, en wij zullen eerlijk antwoorden of wij het zelf kunnen leveren of anders 1 van onze professionele samenwerkingspartners.
Bedrijfstype

letsmakeyoursong.nl
Amsterdam (Noord-Holland)

Full music service voor betaalbare prijzen! Lees meer.

Wij schrijven de muziek op jouw tekst, maken liedteksten voor bijvoorbeeld speciale gelegenheden, nemen je zang op in onze zangstudio en schrijven muziek in alle stijlen. Van ballads, pop tot Nederlandstalig. En dat voor echt heel betaalbare prijzen. Zo neem je bij ons voor slechts 75,- euro je favoriete lied op. Dat is inclusief vocal coaching, gratis backingtrack en gratis video op youtube.

Video wordt niet weergegeven omdat cookies van derden niet geaccepteerd zijn;
Bedrijfstype

Purisa Mediavormgeving
Nieuw Buinen (Drenthe)

Video | Foto | Web | Grafisch | Drukwerk | Muziekproducties Lees meer.

Hallo! Wij zijn Purisa Mediavormgeving. Een jong dynamisch bedrijf uit het Drentse Nieuw Buinen. Ons team bestaat hoofdzakelijk uit muzikanten die weten wat een muzikant wil. Wij hebben hetzelfde pad bewandeld, wij weten wat een act nodig heeft om goed voor de dag te komen. Kijk voor meer informatie op onze website https://www.purisa.nl
Bedrijfstype

JDB licht en geluid
wilp (Gelderland)

Licht en geluid verhuur voor evenementen, bands, dj's, feesten en partijen Lees meer.

JDB licht en geluid is een jong en dynamisch bedrijf in licht, geluid, drive in shows en evenementen organisatie in heel Nederland. Wij leveren zowel voor grote als kleine feesten, evenementen, beurzen en vele andere licht, geluid, truss en special effects zoals lasers, vuur CO2 en Confetti. Voor vele bedrijven en particulieren zijn wij een vaste factor. Zo leveren wij ieder jaar voor vele organisaties Licht, geluid en Specials voor Tentfeesten, Congressen, Beursstands, Concerten, Bands, Artiesten en meer. Door ons grote assortiment kunnen wij erg veel realiseren vanuit ons eigen assortiment. Zo bent u vaak voordeliger uit en kunnen wij makkelijk onze plannen wijzigen mocht dat nodig zijn. Niets weerhoudt ons ervan om alle projecten serieus en vernieuwend aan te pakken. Ook hebben wij een enorm aanbod aan Artiesten en DJ’s waar wij contact mee hebben voor uw feest. Het is erg belangrijk dat u de juiste artiest hebt voor uw feest en dat deze professioneel handelen. De artiesten/DJ’s die wij inzetten hebben jaren lange ervaring en zijn in verschillende prijsklasse in te huren. Uw evenement kunt u volledig aan ons overlaten, wij laten alle factoren verantwoord en stijlvol samenkomen en verlopen. JDB licht en geluid verzorgt al jaren de meest uiteenlopende projecten. Dit kunnen zijn; evenementen, feesten en partijen, congressen, debatten, theaterproducties, verkoop en installatie. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen. Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Met vriendelijke groet, JDB licht en geluid
Bedrijfstype

Akoestische Band
Willemstad (Noord-Brabant)

Akoestische band voor bruiloft, feest of live achtergrondmuziek Lees meer.

Akoestische band levert professionele live muziek. Akoestisch duo of akoestische band.

Alle bands bestaan uit professionele muzikanten. Zanger(es) met muzikanten op akoestische instrumenten
zoals gitaar, piano, contrabas, percussie.

Deze akoestische band is te boeken voor:

 • bruiloft (huwelijksceremonie, bruiloftreceptie, diner, bruiloftfeest
 • bedrijfsfeest
 • foodtruck festival
 • in store optreden
 • tuinfeest
 • verjaardag
 • jubileum
 • kerstborrel

All vocalisten zijn deelnemers geweest bij The Voice of Holland: we gaan voor kwaliteit.

Neem contact op voor een offerte op maat:

t 06 27878668

boekingen@akoestischeband.nl

www.akoestische-band.nl

www.akoestische-band.be

Prijsindicatie

€ 700,- per optreden

Bedrijfstype
 • Boekingskantoor

BASS Licht & Geluid
Driebergen-Rijsenburg (Utrecht)

Geluid zoals het hoort! Lees meer.

Bij BASS Licht & Geluid bent u aan HET adres in de regio Utrecht voor versterking van bands, koren en festivals, maar ook voor DJ's of een intieme singer/songwriter, alles voor een aantrekkelijke prijs. Onze professionele licht- en geluidstechnici zijn continu aanwezig en bereikbaar om uw optreden of evenement tot een succes te maken, geholpen door onze professionele materialen en flexibele houding.

Prijsindicatie

€ 600,- per optreden

Bedrijfstype
 • Licht & Geluid

Pro Sound Showproducties
Appingedam (Groningen)

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak! Lees meer.

Pro Sound Showproducties is een landelijk opererende onderneming in licht-, geluid-, video- en riggingverhuur. Met ruim 20 jaar ervaring, bieden wij creativiteit en vakkennis binnen de segmenten live-, Drive-in shows-, theater- en andere indoor & outdoor evenementen. Wij zijn een bedrijf met alle diensten onder een dak, van bedenken of meedenken, van levering tot uitvoering en bediening. Dankzij onze gedreven medewerkers, kunnen wij elke opdracht tot een goed resultaat brengen en zult u als opdrachtgever terug kijken op een geslaagd evenement. Onze klantenkring bestaat dan ook uit: (plaatselijke) commerciële en niet commerciële bedrijven, gemeentes, horecaondernemingen, particulieren, scholen, radio omroepen, theatergezelschappen en evenementenbureaus.

Bedrijfstype
 • Licht & Geluid

notenbalktape.nl
Amsterdam (Noord-Holland)

Ik heb hier een onmisbaar hulpmiddeltje voor iedereen die muziek maakt, schrijft, doceert of dirigeert! Lees meer.

Ik heb hier een onmisbaar hulpmiddeltje voor iedereen die muziek maakt, schrijft, doceert of dirigeert: Notenbalktape van Overscore™. Plak de tape op je bladmuziek, schrijf erop en verwijder het weer. Zo vaak je wilt en zonder het origineel te beschadigen. Klinkt dat als muziek in je oren?

Bedrijfstype
 • Muziekwinkel
 • Accessoires

iBeat Recording Studio
Zelhem (Gelderland)

Opnamestudio voor opnemen, mixen & masteren. Bands, artiesten, commercials, jingles. Daarnaast video & 360 + virtual reality video producties Lees meer.

iBeat Recording studio is een opnamestudio / geluidsstudio gevestigd in Zelhem (achterhoek). Wij richten ons op professionele opname/mix/mastering van zeer hoge kwaliteit, zowel in de studio als live op locatie. 

Naast het opnemen/afmixen/masteren van artiesten en bands produceren wij ook jingles en commercials. Daarnaast zijn we actief in het maken van videoopnames & 360 graden + virtual reality video producties.

Met enige trots kunnen we dan ook zeggen dat we door de jaren heen de meest uiteenlopende klanten hebben mogen begroeten. Van studio-albums voor online verkoop tot live concert-dvd's, van bedrijfspromotie-films tot aan landelijke radio commercials.


Video wordt niet weergegeven omdat cookies van derden niet geaccepteerd zijn;
Prijsindicatie

€ 35,- per uur

Bedrijfstype
 • Opnamestudio

ew artiestenboekingen
lier (België)

uw tribute specialist van Vlaanderen Lees meer.

Wie zit achter EW artiestenboekingen?

​EW Artiestenboekingen,de grootste tribute specialist van Vlaanderen, het platform tussen artiest & organisator! Uw artiestenbureau in België!
Het digitale tijdperk maakt het voor organisatoren steeds makkelijker, maar daarom niet interessanter om artiesten rechtstreeks te boeken . Diverse organisatoren, zijn er zich van bewust dat het boeken van artiesten via een artiestenbureau, veel efficienter en aangenamer werkt . De adviserende rol en het single point of contact, wordt dan ook als " bijzonder ontzorgend " ervaren. Daarnaast is het zelden goedkoper om rechtstreeks te boeken ! EW Artiestenboekingen is sterk, in het plaatsen van zowel vlaamse artiesten als buitenlandse artiesten.
Vraag vandaag nog naar uw prijzen voor artiesten in België en omstreken. Naast een adviserende rol streeft
EW Artiestenboekingen naar een lange termijn samenwerking. Een samenwerking waar alle partijen baat bij hebben .
​Of beter ... EW Artiestenboekingen, de opstap naar een geslaagd evenement !

Bedrijfstype
 • Boekingskantoor

Michel Blau
Augustinusga (Groningen)

Ik ben Michel Blau - een financieel adviseur en analist op het gebied van gokken. Lees meer.

Ik ben Michel Blau - een financieel adviseur en analist op het gebied van gokken. Ik ben bezig met analyse en statistieken om uw winsten en kwaliteitsvol casinospel te versnellen https://nlcasinospot.nl/.

Bedrijfstype

Leonore Apeldoorn
Utrecht (Utrecht)

interieurdesign Lees meer.

Hi, my name is Leonore Apeldoorn and I love everything that has to do with interior design of both the living room and the bedroom. It's my passion! I regularly write articles on this topic because I want to help others create beautiful spaces and get a good night's sleep. My hope is that by sharing my knowledge I can make a difference in people's lives. Here are my most beloved sites:

https://www.nu.nl/wonen/6199034/zo-zet-je-de-overwaarde-van-je-huis-in-voor-een-vakantiewoning.html

https://www.volkskrant.nl/volkskrant-magazine/wie-klein-woont-moet-slim-wezen-bij-de-aanschaf-van-meubelen~b4c9effe/

https://www.gezondheidsnet.nl/geest/leefstijl-veranderen-train-eerst-je-geest

Your unique, custom-made bed starts here, discover it now!
 

Bedrijfstype

Music and Gig
Bodegraven (Zuid-Holland)

Connecting the Stage with the Crowd! Lees meer.

De filosofie achter Music en Gig staat centraal in alle onderdelen van het bedrijf.

De verbinding brengen tussen de band/dj/act en het publiek.

 

En dat hoeft niet voor de hoofdprijs! Wij van Music and Gig geloven namelijk dat elk evenement een eigen maatpak verdient. Met persoonlijke gesprekken halen wij de behoefte naar boven en zorgen dat de geleverde diensten daar volledig op aansluiten zodat je niet betaald voor de bekende “overkill”.

“Je hebt immers geen dubbele rij subwoofers nodig voor de singer-songwriter op uw bruiloft maar misschien juist wel voor de techno dj op uw pleinfeest!”

De diensten van Music and Gig zijn onder te verdelen in 3 richtingen.

 

Geluid & Techniek.

( Licht en Geluid ) Uiteraard moet de act goed hoorbaar en zichtbaar zijn. Of het nu gaat om een bruiloft, buurtfeest of festival met 1000 bezoekers. Voor elk evenement is geluid nodig in een maatpak, zodat het aansluit op de behoeften en wensen van het publiek. Ook het licht kan georganiseerd worden, zodat het feest of evenement een complete spetterende uitstraling heeft voor het publiek.

Meer weten over Geluid & Techniek? Klik Hier

 

Evenementen & Organisatie.

Wil je een evenement organiseren? Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, festival, bruiloft of tentfeest Music and Gig kan in samenwerking met partners een volledig maatwerk evenement verzorgen.

Meer weten over Evenementen & Organisatie? Klik Hier

 

Advies & Training.

De verbinding tussen act en publiek draait niet alleen om de juiste speaker voor op het podium, het draait ook om de presentatie en inzet van de band! Maar hoe pak je dat nu aan als band? Je hebt de nummers ingestudeerd, grotere gitaarversterkers gekocht, nieuwe rietjes voor je de saxofonist besteld, een flightcase voor de draaitafels besteld en de zanger heeft 60 uur extra zangles genomen. Nu eindelijk de eerste echte optredens.. Hoe zorgen wij als band er voor dat het publiek helemaal verliefd op ons wordt en dat de organisatie zo blij is met ons dat we direct weer geboekt worden voor dat leuke festival komende zomer? Hiervoor verzorgd Music and Gig advies- en trainingsessies met bands en acts. Ook dat is maatwerk! Of het nu gaat om een repetitiesessie waarbij de puntjes op de i worden gezet of een structurele training “omgang met organisaties en vrijwilligers”.

Meer weten over Advies & Training? Klik hier

 

Direct contact?

Info@musicandgig.com

06 539 137 66

Bedrijfstype
 • Licht & Geluid
 • Artiesten coaching
 • Partyverhuur
 • Boekingskantoor
 • Bandcoaching

Karlijn V.
Arthur van Schendelstraat 650 (Utrecht)

 I like to give advice about a healthy lifestyle, because I think it's so important! Lees meer.

I like to give advice about a healthy lifestyle, because I think it's so important! I like to keep abreast of the latest trends and developments in this area so that I can help others make informed decisions about their health. When I am not working or helping others, I enjoy spending time with my family and friends. Have a good day!

Bedrijfstype

J&H RENT
Vianen (Utrecht)

J&H Rent, totaal leverancier op elk event. Lees meer.

J&H Rent is totaal leverancier op het gebied van (bedrijfs)evenementen, workshops, scholen, congressen en beurstands. Informatief of promotioneel, zakelijk of particulier, ons streven is om het maximale te presenteren binnen de mogelijkheden en grenzen van de opdrachtgevers. Vooraf duidelijkheid en zorgen voor de juiste ondersteuning.
Bedrijfstype

Rock Inc. Entertainment
Weert (Limburg)

Bij Rock Inc. Entertainment halen we de maximale creativiteit uit onze projecten. Niet de gebaande paden volgen maar op zijn tijd naar links en rechts kijken. Lees meer.

Bij Rock Inc. Entertainment halen we de maximale creativiteit uit onze projecten. Niet de gebaande paden volgen maar op zijn tijd naar links en rechts kijken. Of het nu gaat om de opname van een nummer/cd, het componeren of arrangeren van bestaand werk. Maar ook de digitale en fysieke distributie en promotie van die werken. Daarnaast faciliteren wij ook de muzikant met een volledig ingerichte repetitieruimte.
Bedrijfstype

Atlantis Sounds
Ommeren (Gelderland)

Omdat we allebei willen dat jouw sound het beste uit de verf komt! Lees meer.

Je kunt bij mij terecht voor preproductie, opnames, mixage en/of mastering. Mijn specialisaties liggen in vintage Rock, Pop, Punk, Hiphop, Funk en Jazz. Maar als je goed referentiemateriaal hebt kan ik alles voor je opnemen en mixen.

Kijk even op mijn website, stuur een mailtje of bel me even. Dan kunnen we vrijblijvend de details bespreken en kijken of we de juiste persoon voor elkaar zijn.

Cheers,
Sybren Roefs
Atlantis Sounds

Prijsindicatie

€ 300,-

Bedrijfstype
 • Opnamestudio

Scattando Events
Geertruidenberg (Noord-Brabant)

Scattando Events, voor promotie, bookings en management Lees meer.

Wil je jezelf en/of je band goed op de kaart zetten en kunnen promoten, dan is een goed promotiepakket zeer belangrijk. Scattando Events biedt, ook voor de minder rijke bands, dan ook verschillende mogelijkheden aan om een promotiepakket voor je band of jezelf als artiest in elkaar te laten zetten en eventueel ook up-to-date te houden. De prijzen zijn per geval anders, dus alleen op aanvraag. Kijk rustig eens op www.scattando.nl of mail ons op events@scattando.nl
Bedrijfstype

Rousco Productions
Schaijk (Noord-Brabant)

Licht en geluid verhuur Lees meer.

Bij ons huurt u licht, geluid en DJ,s

Bedrijfstype
 • Licht & Geluid

karlijnversteeg
Utrecht (Groningen)

Hello! I'm Karlijn and I'm an interior stylist. Lees meer.

Hello! I'm Karlijn and I'm an interior stylist.
 I like to give advice about a healthy lifestyle, because I think it's so important! I like to keep abreast of the latest trends and developments in this area so that I can help others make informed decisions about their health. When I am not working or helping others, I enjoy spending time with my family and friends. Have a good day!

Bedrijfstype

Synergy For Music
Landelijk (Zuid-Holland)

Synergy For Music helpt artiesten en muzikanten met hun marketing Lees meer.

Blogs are featured on Music Think Tank, Frankwatching, MarketingTribune, Hypebot. Masterclasses are featured at: – Muziekcentrum The Box – Muziekcentrum Tjarda – Sound Dog – Bax-shop – JJ Music House – Haags Pop Centrum – PopEi – Popcentrum Jacobiberg – Q-Factory Worked with various artists (independents and artists at major labels). Why Traditional business models are no longer sufficient to cope with the rapidly changing music and entertainment markets. Who I am Marcella Smeele (28) and I am helping talented artists and musicians (Skype and offline) in order to put them effectively in the music market. How I give Artists (Skype and offline): – a safe environment where they can tell their story to a loyal person who really listens to their needs – a structure to build their business on – provide clarity in a chaotic situation – transparent information about the music industry – a check on their personal life and business life – possibilities to think beyond their comfortzone – a check whether they are still on the right track Marcella Smeele: “Music is my passion, I am a devoted person with perseverance. I think beyond the challenge. I get satisfaction by motivating and inspire talented artists and musicians to achieve their goals.”
Bedrijfstype